Menu

پنل gfrc

brutal Beton Article

نمای جی اف آر سی به نمای بتنی گفته می‌شود که بعضی از ویژگی‌هایش با استفاده از الیاف شیشه بهبود یافته است.

ARTICLE

در دنیای امروز با پیشرفت علم‌ و مدرن شدن ساختمان‌ها، شکل‌های مختلفی از نماهای ساختمانی به چشم می‌خورند. نماهای بتنی و سنگی که در اغلب ساختمان‌های قدیمی دیده می‌شوند، با مشکلاتی نظیر ریزش و ترک و دوام پایین رو به رو هستند. به مرور زمان و با بروز چنین مشکلاتی، نماهای بتنی جای خود را به نماهای خشک یا نماهای جی اف آر سی داده‌اند. نمای جی اف آر سی همان نمای بتنی الیاف شیشه است. این نما از الیاف شیشه، سیمان پرتلند، پلیمر اکریلیک، آب و سنگدانه ریز تشکیل شده است. در ادامه با بعضی ویژگی‌ها و کاربردهای این نمای فراموش‌شده در ایران بیشتر آشنا می‌شویم.

شما را به مطالعه در مورد میکروسمنت دعوت می کنیم.

ویژگی‌های نمای gfrc

مواد افزودنی و الیاف موجود در gfrc موجب بهبود ویژگی‌های شیمیایی و فیزیکی آن می‌شوند. در ادامه با بعضی ویژگی‌های این نما آشنا می‌شویم.

• یکی از ویژگی‌های نمای جی اف آرسی نسبت به نمای بتنی، استفاده از الیاف شیشه به جای فولاد است. همانطور که می‌دانید الیاف شیشه در برابر رطوبت و سرما مقاوم است و دچار زنگ‌زدگی نمی‌شود.

• الیاف شیشه موجود در پنل gfrc مقاومت کششی بیشتری نسبت به فولاد دارد.

• نماهای جی اف آر سی حتی در محیط‌های شور و دریایی هم قابل استفاده هستند، در حالی که نماهای سنگی و بتنی در این محیط‌ها دوام پایینی دارند.


قیمت جی اف آرسی

قیمت gfrc تحت تاثیر عوامل مختلفی نظیر حجم المان‌ها یا روش اجرای نما تغییر می‌کند. پنل‌هایی که به روش اسپری ساخته شده‌اند، مقاوم‌تر هستند و به واسطه تجهیزات گران‌قیمت، هزینه بیشتری دارند. قیمت نمای جی اف آر سی به مهارت نیروهای عملیاتی هم بستگی دارد. اجرای این نما نیازمند تخصص است و هزینه اجرای آن ممکن است کمی بالاتر از اجرا نماهای بتنی ساده باشد.

مزایا و معایب پنل جی اف آرسی

پنل پیش ساخته gfrc مزایای زیادی دارد اما جالب است بدانید با وجود داشتن این مزایا، نمای جی اف آر سی سهم بسیار کوچکی از نماهای ساختمانی ایران را به خود اختصاص داده است. شاید بیشتر از نیم قرن از اختراع نمای جی اف آر سی گذشته باشد اما این نما هنوز در ایران چندان مورد توجه قرار نگرفته است.

• نمای gfrc بسیار سبک است.

• این نما مقاومت فشاری و کششی و خمشی بالایی دارد.

• نمای جی اف آرسی آسان‌تر از سایر نماها اجرا می‌شود.

• نمای gfrc در برابر آب مقاوم‌تر است.

• این نما با آب و هواهای مختلف سازگاری دارد.

• این نمای ساختمانی تا حد بالایی در برابر دما و سر و صدا مقاوم است.

مطلب پیشنهادی: میکروسمنت نما


نحوه اجرای پنل پیش ساخته جی اف آرسی

نمای جی اف آرسی به روش‌های مختلفی اجرا می‌شود. روش پرمیکس و اسپری کردن دو روش معمول اجرای این پنل‌ها هستند. در روش اسپری کردن، دوغاب بتن به قالب اسپری می‌شود. این روش به تجهیزات گران قیمتی نیاز دارد اما پنل‌های ساخته شده مقاومت بالایی دارند. روش پرمیکس هزینه کمتری دارد اما پنل‌های ساخته شده به این روش هم مقاومت پایین‌تری دارند.


سخن آخر

نمای جی اف آر سی به نمای بتنی گفته می‌شود که بعضی از ویژگی‌هایش با استفاده از الیاف شیشه بهبود یافته است. قیمت نمای gfrc به نیروی کار، روش تولید پنل‌ها و حجم پنل‌ها بستگی دارد. روش تولید پنل‌ها بر مقاومت کششی، فشاری و خمشی نما تاثیر می‌گذارد. این نما در برابر شرایط محیطی مختلف مقاوم‌تر است و اجرای سریعی دارد.


مطالعه بیشتر: میکروسمنت رستوران





به اشتراک بگذارید

گالری

خرید و قیمت پنل GFRC

تولید مصالح نوین مهندسی به همراه پیشرفت علم معماری، باعث شکل گیری انواع نماها و پنل‌های مدرن با هدف زیباسازی ساختمان‌های امروزی شده است. پنل

، آلمانی تزئینی در نما بتنی با مقاومت و کیفیت ساخت بالا است که جایگاه ویژه‌ای در ساخت سازه‌های بلندمرتبه و با معماری پیشرفته پیدا کرده است. نمای بتنی GFRC به دلیل وزن کم و انعطاف‌پذیری، رویای معماران را در خصوص آفرینش بناهای جذاب و زیبا تحقق می‌بخشد. در این مطلب قصد داریم به بررسی ویژگی‌های پنل جی اف آر سی و کاربردهای آن بپردازیم. برای آشنایی با نکات لازم جهت خرید و قیمت پنل GFRC و قیمت نمای gfrc تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.برای اطلاع از خرید بتن اکسپوز دیوار به این صفحه مراجعه کنید.

در این مقاله به پرسش‌های زیر پاسخ داده‌ایم:


  • نمای بتنی GFRC چیست؟
  • نمای بتنی GFRC چه کاربردهایی دارد؟
  • آشنایی با مزیت‌های نمای بتنی GFRC
  • چه راه‌هایی برای تولید پنل GFRC وجود دارد؟
  • قیمت نمای GFRC چگونه محاسبه می‌شود؟
  • آنچه باید در مورد خرید و قیمت پنل GFRC بدانید.



پنل GFRC چیست

برای آشنایی با پنل جی اف آر سی ابتدا باید با بتن GFRC آشنا شویم. همان طور که از نام کامل آن (GLASS FIBER REINFORCED CONCRETE) پیدا است، در این نوع بتن از الیاف شیشه جهت مسلح‌سازی بتن معمولی استفاده شده که با تقویت مقاومت و ارتقای خواص مکانیکی آن همراه است.

پنل پیش ساخته GFRC نوعی پنل تزئینی و کاربردی است که در گروه مصالح مرکب جای می‌گیرد. اگر چه پنل جی اف آر سی را به عنوان نوعی پنل بتنی می‌شناسند اما برای ساخت آن به هیچ وجه از بتن معمولی استفاده نمی‌شود. در واقع در تکنولوژی تولید پنل GFRC از الیاف شیشه برای مسلح‌ ساختن بتن مصرفی استفاده شده است که آن را برای ساخت انواع المان‌های معماری و ساختمانی مقاوم و مستحکم مناسب می‌سازد. برای اطلاع بیشتر از پنل ها به صفحه پنل بتنی پیش ساخته مراجعه کنید.



پنل پیش ساخته gfrc

پنل جی اف آر سی و پانل بتنی نوعی نمای مدرن است که عمدتا در بناهایی با معماری فاخر و اصیل مورد استفاده قرار می‌گیرد و محبوبیت آن روز‌به‌روز در حال افزایش است. پنل جی اف آر سی و پانل بتنی سقفی صفحه‌ای مشبک و دربردارنده اشکال هندسی است که به شیوه‌ای هنرمندانه طراحی شده و از مصالح بتنی و سیمانی ساخته می‌شود. موارد زیر کاربردهای عمده پنل پیش ساخته GFRC را تشکیل می‌دهند:

  • استفاده از پنل جی اف آر سی در دیوارها
  • استفاده از پنل GFRC در کتیبه‌ها
  • استفاده از پنل جی پی آر سی در ساخت المان‌های مبلمان شهری، ایستگاه‌ها، میادین و پارک‌ها
  • استفاده از پنل پیش ساخته GFRC در ساخت طاقچه‌ها، نرده‌ها، شومینه، درب و پنجره و سایر اجزای معماری
  • استفاده از پنل جی پی آر سی در ساخت میز و صندلی
  • استفاده از پنل پیش ساخته GFRC در پروژه‌های بازسازی و نوسازی ساختمان‌ها
  • استفاده از پنل پیش ساخته GFRC در طراحی داخلی و دکوراسیون
  • استفاده از پنل جی اف آر سی در تاسیسات و تجهیزات پیش‌ساخته
  • استفاده از پنل جی پی آر سی در ساخت لوله‌ها، عایق‌های صوتی و ...


پنل پیش ساخته gfrc و نکات آن

با توجه به این که اغلب از پنل جی اف آر سی در محیط‌های باز و نماها استفاده می‌شود، این مصالح باید از مقاومت و دوام بسیار بالایی برخوردار باشند تا در اثر عوامل جوی، تغییرات حرارتی، زلزله، باد و سایر نیروهای مخرب، آسیب نبینند. بر همین اساس از مصالح مقاوم و تکنولوژی‌های پیشرفته در ساخت پنل جی اف آر سی استفاده می‌گردد. در ادامه با نحوه تولید پنل GFRC آشنا خواهید شد.

برای اطلاع بیشتر به صفحه بتن اکسپوز مراجعه کنید.



نحوه تولید پنل GFRC

در صنعت تولید پانل بتنی دکوراتیو و پنل GFRC از روش‌های مختلف اتوماتیک و دستی برای ساخت این نوع پنل‌ها استفاده می‌کنند. در روش ساده‌تر تولید پنل GFRC ملات حاوی سیمان، الیاف شیشه‌ای، سیلیس و افزودنی‌های بتن مثل روان‌کننده، در قالب سیلیکونی ریخته و پخش می‌گردد. پس از خشک شدن بتن، پنل را می‌توان به‌ راحتی از قالب جدا کرد که در قیمت نمای gfrc تاثیر خواهد گذاشت. بدین ترتیب با به‌کارگیری قالب‌هایی با طرح‌های متنوع می‌توان به انواع پنل پیش ساخته GFRC دکوراتیو دست یافت و از آن برای زیباسازی نمای ساختمان و المان‌های سازه‌ای بهره گرفت.

حال که به طور ساده با روش تولید پنل GFRC آشنا شدید، وقت آن است که با نگاهی دقیق‌تر به بررسی راه‌های ساخت و ویژگی‌ها و قیمت نمای gfrc هر روش بپردازیم:


تولید پنل GFRC به روش پرمیکس:

روش پرمیکس همان راه ساده‌ و ابتدایی برای تولید پنل GFRC است که می‌توان آن را نوعی ریخته‌گری به حساب آورد. قیمت نمای GFRC با پنل‌های تولیدشده به روش پرمیکس نسبتا کمتر است. اگرچه در تولید پنل GFRC با ریخته‌گری، انجام کار با سرعت و سهولت بیشتری همراه است، اما دو محدودیت مهم برای این روش وجود دارد. از روش پرمیکس نمی‌توان برای تولید پنل GFRC در ابعاد بزرگ استفاده کرد و همچنین این روش برای تولید پنل GFRC با طراحی‌های هنری پیچیده و خاص که دارای انحناهای زیاد و نقش‌های غیرمتعارف هستند، مناسب نیست.



تولید پنل GFRC به روش هند اسپری:

روش اصولی و صنعتی تولید پنل GFRC، روشی تحت عنوان هند اسپری است که در آن خبری از محدودیت‌های تولید پنل GFRC به روش پرمیکس نیست. در این روش می‌توان به تولید پنل GFRC در انواع قطعات کوچک و بزرگ با اشکال گوناگون و طراحی‌های خاص و هنرمندانه پرداخت. به تبع هزینه تمام‌شده تولید پنل GFRC در این روش و و قیمت نمای GFRC بیشتر است و ساخت پنل‌ها با سرعت کندتری صورت می‌گیرد.


نمای بتنی GFRC

صنعت ساختمان با پیدایش بتن امروزی با تحول عظیمی روبرو شد. بتن اگرچه مصالحی مقرون‌به‌صرفه و مناسب برای ساخت المان‌های سازه‌ای مثل تیر، دال و ستون است اما برای استفاده در نمای ساختمان با محدودیت‌های جدی روبرو است. در دهه 60 مهندسان کانادا در انجمن بتن پیش‌ساخته، به معرفی شیوه‌های جدید ساخت نما و قطعات روی آوردند. یکی از ایده‌های جدید که بعدها به تولید پنل بتنی پیش ساخته انجامید، جایگزین ساختن الیاف شیشه به جای آرماتورهای فولادی در بتن بود. بعدها با به اثبات رسیدن مقاومت، کیفیت و دوام شگفت‌انگیز پنل پیش ساخته GFRC، نمای بتنی GFRC متولد شد.



پنل جی اف آر سی و مزایای آن

مزیت‌های منحصربه‌فرد پنل جی اف آر سی، مانند قیمت نمای gfrc سبب شده استفاده از این نماها با استقبال فراوانی روبرو شود. در این بخش به دلایل فراگیری و مزیت‌های استفاده از نمای GFRC می‌پردازیم.

سبک بودن نمای بتنی GFRC

مهندسان و تولیدکننده بتن پیش ساخته همواره به دنبال راه‌هایی برای کاهش وزن ساختمان و در نتیجه افزایش مقاومت آن در برابر زلزله هستند. از آنجا که در نمای بتنی GFRC، پنل جی اف آر سی با الیاف شیشه تقویت شده، بنابراین حتی ضخامت‌های کم آن نیز می‌تواند در برابر عوامل مخرب مقاومت کند. در صورتی که اگر قرار به استفاده از بتن معمولی باشد، به دلیل نیاز به آرماتورهای فولادی و محدودیت‌های آیین‌نامه‌ای باید ضخامت بیشتری از آن را در نظر گرفت. بنابراین به دلیل خواص مکانیکی مطلوب پنل جی اف آر سی، استفاده از آن در نمای بتنی GFRC، با کاهش حجم مصالح مصرفی و وزن سازه همراه است و قیمت نمای gfrc را مقرون به صرفه تر میکند.



مقاومت کششی و خمشی بالای پنل جی اف آر سی

مقاومت پنل جی اف آر سی به مراتب از بتن معمولی بیشتر است و می‌توان گفت وجود الیاف‌های شیشه در آن، بسیاری از ضعف‌های بتن را جبران کرده است. برای مثال می‌توان به ضعف بتن در برابر کشش اشاره کرد که با افزودن الیاف شیشه، مقاومت کششی پنل GFRC تا دو برابر افزایش می‌یابد.


تنوع کم‌نظیر نمای بتنی GFRC

نمای بتنی GFRC قابلیت ساخته شدن در انواع و اقسام طرح‌های هندسی، رنگ‌بندی‌های گوناگون، منحنی‌های خارق‌العاده و نقوش و شبکه‌بندی‌های منحصربه‌فرد را دارا است. به این ترتیب نمای بتنی GFRC هیچگاه قدیمی و تکراری نمی‌شود و با طراحی‌های هنرمندانه و نبوغ‌آمیز می‌توان در آن تنوع ایجاد کرد.


دوام بالای پنل جی اف آر سی

یکی از دلایل فراگیر شدن نمای بتنی GFRC دوام بالای پنل جی اف آر سی در برابر عوامل جوی مثل تابش آفتاب، رطوبت و تغییرات حرارتی است. در تولید پنل GFRC به حفظ کیفیت و دوام در برابر بارش باران و آلودگی‌های شیمیایی توجه شده و ضمن سازگار بودن پنل جی اف آر سی با محیط زیست، این مصالح از طول عمر بالایی برخوردارند.


اجرای سریع پنل پیش ساخته GFRC

پنل پیش ساخته GFRC در زمان کوتاهی نصب شده و با افزایش سرعت اجرای نمای بتنی GFRC، شاهد صرفه‌جویی در زمان و هزینه اجرای پروژه‌های ساختمانی خواهیم بود.بروتال بتن با اجرای سریع و با کیفیت بالا شما را همراهی می کند.



استحکام زیاد پنل پیش ساخته GFRC

پنل پیش ساخته GFRC 10 بار بیشتر از بتن معمولی در برابر ضربه مقاومت می‌کند. استحکام بالای پنل پیش ساخته GFRC باعث شده در بسیاری از پروژه‌های مهندسی از نمای بتنی GFRC استفاده شود. ضمنا نصب پنل جی اف آر سی نیاز به ماشین‌آلات خاص و تجهیزات گران ندارد و در صورت لزوم برشکاری آن نیز آسان خواهد بود.


خرید و قیمت پنل GFRC

حال که با نمای بتنی GFRC آشنا شدید، احتمالا در خصوص خرید و قیمت نمای gfrc نیز سؤالاتی در ذهن دارید. برای تخمین قیمت نمای بتنی GFRC و قیمت نمای gfrc باید بدانید که عواملی همچون ارتفاع سازه، اندازه پروژه، ابعاد و ضخامت پنل پیش ساخته GFRC، طرح مورد نظر و ... در تعیین هزینه تمام‌شده نقش دارند. این هزینه به ازای هر مترمربع از پنل پیش ساخته GFRC اعلام می‌شود. البته در بحث خرید و قیمت پنل GFRC باید هزینه حمل‌ونقل، تجهیزات نصب و دستمزد اجرا را نیز مدنظر داشته باشید.برای اطلاع بیشتر از قیمت ها صفحات قیمت بتن اکسپوز کف و قیمت اجرای بتن اکسپوز مصالعه بفرمایید.

به طور کلی با کمی تحقیق و استعلام از شرکت‌های سازنده در خصوص خرید و قیمت پنل GFRC در می‌یابید که نمای بتنی GFRC نسبت به بسیاری از نماهای موجود ارجحیت دارد و با توجه مزایای فراوان آن، از ارزش اقتصادی بالایی نیز برخوردار است.

در این مطلب با خصوصیات پنل پیش ساخته GFRC، کاربردها و مزایا و همچنین نکات خرید و قیمت پنل جی اف آر سی و قیمت نمای gfrc آشنا شدید. تکنولوژی پیشرفته ساخت پنل GFRC و جذابیت هنری آن باعث شده، بسیاری از بناهای مهم و اثرگذار در جهان با این نما طراحی گردند. در کشور ما نیز نمای بتنی GRFC رشد قابل توجهی داشته و به دلیل دارا بودن خصوصیات فنی مناسب و زیبایی خیره‌کننده، توانسته توجه بسیاری از مالکان، مهندسان و معماران را به خود جلب کند.


نظر شما ارزشمند است:

دیگاه شما درباره این محصول چیست؟

شما میتوانید در این بخش تجربیات و تظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید

تجربه نظر کاربران: